Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onani?

Hej BB!

Jeg er en dreng på 12 år og jeg har mødt en helt vildt sød pige og hun har sendt et billede af hende nøgen og jeg onanere til det hver aften.

Er det Mærkeligt eller anderledes?

Dreng, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 12. 

Det er helt normalt i din alder, at man begynder at interessere sig for det seksuelle. Det er også helt naturligt at onanere til billeder. Så det er ikke mærkeligt eller anderledes. 

Jeg synes det lyder rigtig dejligt, at du mødt en pige, der er vildt sød. Det er bare super fedt. 

Men jeg vil gerne komme med en lille opfordring til dig og andre der måske læser dit brev. Du skriver, at pigen har sendt et nøgenbillede af sig selv til dig. Det er både sjovt, dejligt og vildt spændende. Måske du også har sendt et til hende? 
Jeg vil bare gerne lige fortælle, at man skal være forsigtig med at sende nøgenbilleder af sig selv til andre. I din alder kan man hurtigt blive forelsket, men man kan desværre lige så hurtigt blive uvenner. Jeg har talt med børn på BørneTelefonen, som har sendt et nøgenbillede til en kæreste. Desværre var der andre der også så nøgenbilledet, da de ikke var kærester mere. Det er rigtig ubehageligt for den det går ud over og det er ikke lovligt at dele nøgenbilleder af andre til andre.

Nu må du  ikke tro, at jeg tror du kunne finde på det, eller den søde pige kunne finde på det. Men det kunne måske være en god idé, at du snakkede med hende om de ting, jeg lige har skrevet, så I laver nogle fælles regler. 

Jeg håber du får mange hyggelige stunder med den søde pige du har mødt. 

Mange hilsner fra BørneTelefonen. 

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat