Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nøgen billeder

hej

jeg er en dreng på 12 år

jeg undre mig om at sende et nøgen billede er en god ide, altså til min kæreste?

Dreng, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 år,

Tak for dit brev.

Hvor er det godt tænkt at skrive herind med dit spørgsmål!

Måske har du hørt en masse om, at nogen har sendt nøgenbilleder til andre, hvor dem, der har modtaget nøgenbillederne, har gemt dem og vist dem til alle mulige andre? Nogle gange bliver billederne måske endda lagt ud på internettet.

Det kan være ret fristende og spændende at sende nøgenbilleder til sin kæreste. Men der er, som du måske ved, også rigtig mange, der oplever, at deres billeder bliver gemt og delt med andre. Nogle gange er det ikke engang den person, der modtager billedet, som sender det videre. Der er situationer, hvor andre personer hacker sig ind på en mail, en telefon eller SnapChat og henter nøgenbilledet.

Derfor skal man virkelig overveje, om det er nødvendigt at sende et nøgenbillede eller om der ikke kunne være andre måder, man kan udforske det dér med at vise sine kroppe til hinanden på.

Selvom du og din kæreste lige nu er rigtig glade for hinanden, ved man jo ikke om I en dag måske ikke er kærester mere, og så føles det måske ikke så rart at vide hun har nøgenbilleder liggende af dig. Det er i hvert fald en overvejelse værd.

Jeg håber, du og din kæreste kan få en god snak om det.

De bedste hilsner
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat