Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Muligvis utro kæreste.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng, der føler dig forvirret

Når jeg læser dit brev, tænker jeg, at du nok er nødt til at snakke med den pige, du har så mange følelser for. Du er jo også selv inde på, at det måske er en mulighed.

Når man først har fået sådanne tanker, som du går og tumler med, er det bedste næsten altid at få det sagt til den anden.  Alene de tanker kan nemlig gå hen og ødelægge noget i jeres forhold.

Så mit råd til dig er, at få fortalt pigen om det, du går og tumler med. Du kan sikkert godt få det formuleret, så du tager udgangspunkt i dine følelser for hende og i de bange anelser, du kan få, når I ikke er sammen.

Du vil formentlig opleve en lettelse, hvis du gør det.

Hvis hun nu siger, at hun ikke har været sammen med andre, så må du finde ud af med dig selv om du stoler på hende, men jeg tror, at det er vigtigt, du træffer den beslutning. Hvis de jaloux tanker ender med at tage overhånd for dig, så kan du risikere, at du måske også ender med at støde hende fra dig - også var det måske uden grund. Så på en eller anden måde skal du nok, spørge dig selv, kan jeg stole på hende eller kan jeg ikke - og så træffe et valg og have fred med det, indtil andet er "bevist".

Held og lykke med kærligheden.

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat