Brev

Mødte en fyr på Tinder

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 16-årige pige

Tak for dit brev. Jeg er glad for at du har skrevet til os.

Det er dejligt at være vild med en dreng, ingen tvivl om det! Men når du selv skriver, at du føler, at der er en kæmpe grænse for dig ved at skulle sende nøgen- og undertøjsfotos af dig selv til ham, så er jeg  helt sikker på, hvad jeg vil råde dig til: Respekter dine egne grænser. Du skriver, at du gerne ville mødes med ham ansig til ansigt først,  men i stedet beder han dig overskride dine grænser. Jeg får den tanke, at han er lidt mere optaget af at tilfredsstille sine egne behov nu og her, end at lære dig rigtigt at kende. Hvad tænker du om det?

Mange piger mærker ikke deres egne grænser eller ønsker, og så er svært at finde ud af, hvad man skal gøre - og mange piger har svært ved at sige fra og sige: Nej det vil jeg ikke! - især overfor en fyr, som virker sød og samtidig presser på for det billede.

Men du kan faktisk mærke det, og det er simpelthen så fint at du kan det. Jeg synes ikke, du skal ignorere dine tanker og dét du føler. Hold fast i dig selv og stå fast på det du faktisk vil, og som føles trygt for dig.

Og så er der lige noget jeg vil tage med her, fordi vi på BørneTelefonen oplever det som et rigtig stort problem. Nemlig at især piger kommer i klemme ved at private nøgenbilleder, som de har sendt til en kæreste eller venner/veninder, pludselig cirkulerer på deres skole eller måske endda lægges op på internettet. Det er naturligvis ikke lovligt, eller pigernes egen skyld! Men man kan forebygge at blive udsat for den slags digital mobning - også kaldet hævnporno - ved at lade være med at sende nøgenbilleder til nogen overhovedet. ​Du kan læse mere om emnet her hvis du har lyst:

 

Pas på dig selv, og bliv ved at mærke hvad DU gerne vil.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat