Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit crush ignorerer mig!

Hejsa.

Jeg er en pige på 14 år, som har problemer med mit crush.

Det hele startede godt, han kunne også godt lide mig, men en dag gjorte han mig rigtig ked af det, og jeg blev rigtig sur på ham.

Jeg var efter skole sammen med min bedste veninde, og jeg fortalte hende det jeg var sur over.

Dagen efter er jeg stadigvæk lidt små sur på ham, men så siger min veninde til ham at jeg hader ham! Og det er der hvor det går galt.

Nu ignorere ham mig næsten fuldstændigt, og jeg ved ikke hvordan jeg skal sige til ham at det var løgn hvad min veninde sagde til ham.

Jeg er også blevet helt vildt sur på min veninde, og prøver også at ignorere hende lidt.

Har i nogen gode råd til hvad jeg kan gøre, og nogen gode råd til hvordan jeg siger det til ham?.

Tak på forehånd.

Mvh ……..

Pige, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 14 årig pige

Det lyder da dejligt, at der er en sød fyr som du godt kan lide.

Hvor er det også irritende, at din veninde lige  fortæller noget på dine vegne.

Jeg tænker, at du skal fortælle hende, at du gerne selv vil bestemme, hvad du fortæller til dine venner og hvornår. Fortæl hende, at du blev skuffet og at du lige skal bruge lidt tid, inden du kan være sammen med hende igen.

Måske kunne du skrive til ham og fortælle, at du ikke hader ham - tværtimod. Men at du var blevet lidt sur over det, han havde sagt eller gjort. Fortæl ham, at du er ked af, at din veninde har fået sagt noget som du ikke har sagt og du gerne selv ville have fortalt det, som du følte.

Det er altid noget rod, når andre begynder at tale på ens vegne - det kan hurtigt komme til, at fylde alle ens tanker til det er overstået. Der er nok heller ikke nogen nem vej udenom, så du bliver nok nød til at tale med ham og hende. Ellers kan du skrive det, så du får tid til at forklare det grundigt og bagefter få talt sammen.

Jeg vil ønske dig nogle gode snakke, og håber at du får løst det på en tilfredsstillende måde.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat