Brev

Mistet gnisten..

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære N.

Det er godt at høre, at du har en dejlig kæreste, og at du er god til at mærke efter, hvordan du har det. Desværre synes du, at jeres forhold stille og rolig har ændret sig, og at noget af gnisten mangler. Det tror jeg desværre er noget, mange forhold oplever, når de har varet et stykke tid. På dit brev lyder det som om, at du gerne vil bevare jeres forhold. Jeg vil meget gerne forsøge at give dig nogle idéer til, hvad du måske kan prøve at gøre.

Er jeres forhold en anden type forhold, end da I startede med at være sammen? Jeg spørger, fordi mange forhold efter et stykke tid bliver mere hverdagsagtige. Måske begynder man at tage hinanden for givet. Måske har man fundet nogle faste måder at være sammen på. Måske er man begyndt at gøre tingene på samme måde. Og på den måde kommer dagene til at ligne hinanden. Er det noget, du måske kan genkende fra jeres forhold?

Hvis du kan genkende det, betyder det ikke nødvendigvis, at kærligheden eller forelskelsen er væk. Men måske er der noget, I lavede sammen i starten, som I er stoppet med? Og måske skulle I prøve at lave nogle af de ting igen? Eller måske skulle I prøve noget nyt og få nogle nye oplevelser med hinanden?

Du er i tvivl om, om du skal fortælle ham, hvad du føler. Det er i sidste ende dig selv, der skal tage den beslutning, men jeg kan godt forstå, at du er i tvivl. Det allerbedste ville jo være, hvis man altid kunne være 100% ærlig overfor dem, man holder af. Men det kan være svært at være ærlig, hvis man samtidig frygter, at forholdet skal slutte.

Måske er det nemmere at snakke med din kæreste, hvis du først har fundet ud af, om der er noget, du ønsker tilbage i jeres forhold? Og måske har nogle forslag til nye fælles oplevelser? Og måske viser det sig, at han har haft nogle af de samme tanker som dig?

Jeg håber, du har kunnet bruge nogle af mine idéer. Hvis du har brug for flere idéer eller bare har brug for at snakke, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat