Brev

Mine bedstevenner er blevet kætester

Hej

Jeg har 2 bedste venner en pige og en dreng og nu viser det sig at de er blevet kærester og de bare ignorere mig uden nogen grund.

Jeg har spurgt på sms om han kunne være sammen i næste uge. Han har set den men har ikke skrevet tilbage.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hej med dig.

Det må da også være mega irriterende at dine venner bare ignorere dig. Nu kender jeg selvfølgelig ikke dine venner, men måske er de så opslugt af alt det spændende ved kæresteriet, at de lidt har glemt dig og ikke tænker over, at de også skal huske at være sammen med dig.

Det kan måske hjælpe, hvis du snakker med dem om, at du føler de lidt har glemt dig. Måske kan I lave nogle aftaler om, hvornår de har kæreste-tid og hvornår I har venne-tid, så det bliver lidt mere opdelt og at alt deres tid ikke går til kæreste-tid. Det er helt normalt, når to bliver kærester, at de lidt kan glemme alt omkring dem, ikke fordi de ønsker det, men fordi det er så nyt og spændende at være kærester, giver det mon mening? Flot du har forsøgt at skrive til din ven, måske du også kunne prøve at skrive til din veninde og fortælle lidt om hvordan du oplever det for tiden? Eller måske endnu bedre snakke lidt med dem, når I ses?

Det kan være du også må prøve at være sammen med nogle af dine andre venner i den næste tid, så du har nogle at hygge dig med, når dine to bedste venner har kæreste-tid. Som regel efter et stykke tid, falder der lidt ro på kæresteriet, og du vil forhåbentlig føle, at der igen bliver plads til dig. 

Kærlig hilsen BørneTelefonen.
 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat