Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min pige

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej H. 

Det er rigtigt godt, at du allerede har snakket med din kæreste om nogle af dine tanker.  

I jeres alder sker der simpelthen så meget indeni og udenpå, som du også fortæller – hun har fået former, og hun opfører sig anderledes. Selvom du synes det er svært, så er den udvikling helt normal, og det kan være lidt svært at følge med og være kærester som var for et par år siden, når man ændrer sig meget. Måske synes hun også, at du har ændret dig? 

Har du fortalt hende, hvad du fortæller mig? At du ikke kan lide, at drengene tjekker hende ud, og at hun opfører sig snobbet og divaagtigt i klassen? Men, din kæreste kan jo ikke styre, at drengene tjekker hende ud - måske tjekker drengene også de andre piger ud? Det er godt, at du får talt med din kæreste om det, fordi det er nogle bekymringer, der gør det svært for dig. Du kan fx. fortælle hende, at du føler, at hun opfører sig snobbet i klassen, og at du er bange for at miste hende. Ville du kunne sige det til hende? 

Du kan vælge at tale med hende om dine tanker igen – og måske kan I finde ud af, at I stadig er kærester. Men samtidigt kan det også være, at I måske er ved at vokse lidt fra hinanden, nu hvor I begge er i gang med eller på vej i puberteten. Har du selv overvejet det?  Jeg tror, at det at I snakker sammen om de forandringer der sker hos jer begge, vil være en hjælp til, at I udvikle jer sammen, og ikke holder hinanden tilbage. 

Måske vil det også være mærkeligt, at hun bliver ved med at opføre sig som en lille pige, når hun (og du) er igang med at udvikle jer til unge mennesker. Ligesom det nok også er svært for dig,  at få drengene til at lade være med at tjekke hende ud. Måske kan du i stedet tænke, at du har en rigtig flot kæreste som andre synes er flot også? Det vigtigste er ikke, hvem der kigger på hende, men at hende og dig er kærester, og du elsker hende. Så kan de drenge kigge så meget de vil – det gør mange drenge i puberteten.

Jeg sender dig de bedste tanker.

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat