Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min lækre biologilærer

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Dreng på 15 år

Jeg kan godt fornemme, at du er blevet ramt af et crush på din lærer. Jeg ved, at der er mange, som har prøvet at blive forelsket i sin lærer. Meget ofte har man det godt med sin lærer fordi, de er rigtig søde til at hjælpe én og være opmærksomme på, hvordan man har det. Det kan få én til at føle sig tryg og smigret og forelsket.

Et crush på for eksempel en lærer kan bunde i flere forskellige følelser og fornemmelser. Man kan være sådan rigtig pladask forelsket, men fornemmelsen af et crush kan også komme af, at man er fascineret eller smigret af en person. Måske fordi læreren er en god rollemodel, eller fordi han eller hun er sød, sjov eller sej og kan nogle ting, som man bliver fascineret af.

I dit brev spørger du, om hvordan du skal fortælle ham det. Det får mig til at tænke, at du allerede har taget en beslutning om at fortælle din lærer om dit crush. Jeg får sådan lyst til at spørge dig, om hvad du ønsker at få ud af at fortælle ham om det. Er det fordi, at det vil lette noget i dig, hvis du får det fortalt og ikke skal gå med det alene? Eller håber du på, at din lærer vil gengælde din følelser?Jeg synes, at det er vigtigt, at du tænker over, hvad du gerne vil opnå med at fortælle det. Samtidig må je goså sige, at det faktisk er sådan, at en lærer ikke må være sammen med en elev. Din lærer ville højst sandsynligt blive fyret, og han ville kunne blive straffet. Der er nemlig lavet love omkring dette for at passe på børn og unge.

Du kan eventuelt fortælle det til en ven, som du stoler på. Hvis du fortæller din lærer om det, kan det være, at det bliver mærkeligt for dig, at blive undervist af ham bagefter. Derfor skal du måske holde det som din egen lille hemmelighed, og vente på at dit crush går væk eller du møder en anden, som du bliver vild med.

Jeg håber, at du vil tænke over mine spørgsmål og genoverveje din beslutning. Jeg vil til sidst fortælle dig, at jeg synes, at du lyder som om, at du er god til at være ærlig overfor dig selv og det du føler. Det er en rigtig god egenskab at være det, for følelser er aldrig forkerte.

Kærlig hilsen
BørneTelefonen
 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat