Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kærester opfører sig dårligt overfor mig…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 14 årig pige

Hvor er det fedt, at du er så betænksom omkring din kæreste og gerne vil ham det bedste. Ærgeligerligt, at han ikke helt er sådan omkring dig.

Når du ikke har lyst til, at han presser sig på og har hånden nede i dine bukser - så skal han respektere det, og holde op. Han har åbentbart ikke forstået, at du ikke er klar til, at være sammen på den måde.

Det lyder også som lidt mere end "bare sjov", når han slår op med dig eller slår dig - det er en rigtig dårlig måde, at være kæreste på. Jeg syntes, at du skal fortælle ham hvordan det virker på dig. Hvis du skal fortsætte med, at være hans kærste, er det vigtigt du får fortalt hvordan du har det. Og det han skal respektere og stoppe med at gøre. Og hvis du ikke skal fortsætte med, at være hans kæreste, så har du gjort ham opmærksom på dette og måske tænker han over det til næste gang.

Et kæresteforhold skal bygge på tillid og ligeværdighed, parterne skal kunne stole på hinanden og respekter hinandens grænser.

Dine veninder som kender dig godt og din kæreste godt, reagerer også på hans behandling af dig - det er et signal om, at du er helt rigtig på den, når du føler, at han ikke respekterer dig.

Så mit råd er, at tale med ham - hvis han er vild med dig og forelsket, vil han sikkert gøre hvad som helst for, at glæde dig. Hvis han ikke gør det, skal du overveje om han er den rigtige for dig.

Du vil nok komme til at savne ham de gode ting ved ham, han har jo været en del af dit liv i 10 måneder - og I har mange oplevelser sammen.

Måske kan du skrive dine tanker og følelser ned på papir, så hvis modet svigter dig, kan du altid vise ham papiret.

Kærlig hilsen Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat