Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min kæreste kan ikke lide mig!?!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år

At være forelsket og samtidig mærke efter hvad der er bedst for én kan virkelig være svært. Men det vigtigste er, at du passer på dig selv. Du fortjener nemlig én, der behandler dig ordentligt, respekterer dig og vil dig - husk det!  

Når det er sagt, så tror jeg også på, at man kan tilgive meget og komme godt videre sammen, hvis man snakker om tingene. Derfor vil jeg råde dig til at snakke med ham om det, og fortælle ham om dine tanker og bekymringer. Jeg synes også, at du skal spørge ham, hvordan han opfatter jeres forhold, og om hans følelser for dig. Tror du, at du kan finde mod til det? Hvis ikke du kan finde modet til at snakke med ham, synes jeg, at du skal sende ham en sms, hvor du fortæller ham om dine tanker og bekymringer.

Måske får du svar, som vil gøre dig ked af det - men jeg tænker, at det er godt for jer begge at få en afklaring. Hvis det ender med, at du er nødt til at opgive ham, skal du huske, at det er godt at blive trøstet af sine veninder i sådan en situation. Det lyder til, at du har gode veninder omkring dig, der vil dig det bedste.

Jeg håber, at mine forslag kan hjælpe dig. Hvis du har brug for at få snakket mere om det, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til BørneTelefonen på 116111 eller logge på chatten på vores hjemmeside. Her sidder en masse søde rådgivere, der er gode at snakke med.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat