Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 11 år.

Det er godt, at du skriver. For det er jo ikke meningen, at du skal gå rundt og være trist. Jeg kan godt forstå, at det er svært for dig at se din kæreste og bedste ven snakke så meget sammen.

Har du fortalt din kæreste, at du er bekymret for, om hun har følelser for din bedste ven? Måske er de kun rigtig gode venner? Jeg tænker, at det er en god idé at tale med din kæreste. Du kan fortælle hende, at du er glad for hende, men at du går rundt og er bekymret over, om hun måske er forelsket i din bedste ven. Tror du, at I ville kunne tale om det? Måske kunne det være rart at vide, hvad hun tænker og føler?

Du skriver også, at de har mange legeaftaler sammen, men at I ikke har haft nogle. Tror du, at det er en mulighed at spørge din kæreste, om I to måske kunne have en legeaftale? Måske er en legeaftale et godt tidspunkt at snakke sammen på, når I er alene.

Det kan også være, at det vil være nemmere at tale med din bedste ven om det? Du kan spørge ham, om han har følelser for din kæreste og fortælle ham, at du er bekymret for, om hun har følelser for ham. Uanset hvad så tænker jeg, at det er en god idé at du og din bedste ven, tager en snak hvor du fortæller ham, at jeres venskab betyder meget for dig (hvis du har det sådan). Men hvor du også fortæller ham, hvordan du har det, når han er så meget sammen med din kæreste.

Måske er der også en anden person, som kender både din kæreste og bedste ven, som du kan tale med. Nogle gange kan det vare rart at dele sine tanker med nogen, som ikke er en del af situationen. Hvad med dine forældre, en ven eller hvis du har nogle søskende? Måske har de nogle idéer om, hvad du kan sige til din bedste ven og din kæreste? Det kan også være en god idé, at øve sig på det man vil sige. Enten sammen med nogen, eller ved at skrive det ned på en seddel og læse op fra den.

Jeg håber, at du får snakket med din ven og din kæreste på en god måde, så de forstår hvordan du har det. Det går nemlig ikke, at du går og er bekymret og trist. Hvis du har brug for flere råd, så kan du altid ringe til BørneTelefonen på 116 111.

De bedste hilsner,

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat