Brev

Mega forelsket!!!!!!!!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng 11 år

Hvor er det dejligt, at du er forelsket! Selvom, at det også kan være svært.

Det med forelskelse og kærlighed kan godt være lidt forvirrende. Jeg tænker, at siden pigen måske er lidt forvirret over sine egne følelser. Pigen sagde først sagde ja til at ville være kærester og efter nogle dage slog hun op, og sagde at hun bare ville være venner. Det kunne måske godt tyde på, at hun godt kan lide dig og syntes du er sød, men ikke rigtig er parat til at have en kæreste endnu.

Ikke alle er lige parate til at være kærester når man er 11 år. Nogle kan føle et stort pres fordi man gerne vil være en så god kæreste som muligt. Og så er der alle de spørgsmål man kan spørge sig selv; , skal man kysse, skal man holde i hånd, må de andre i klassen se vi er kærester, hvad siger vores forældre.

Hvis du er meget forelsket, og gerne vil være kæreste med hende igen, så synes jeg helt klart, at du skal fortælle pigen, at du stadig er vild med hende. Hvis du ikke tør fortælle hende det, så kan du prøve at skrive et brev. Det værste der kan ske er, at hun ikke har det på sammen måde, men så har du i hvert fald prøvet. Du kan også skrive eller sige til hende at du gerne vel være venner. 

Og husk, piger kan tit lide når man er modig. Og de fleste, bliver rigtig glade for at høre, at nogen er vild med dem.

Du kan måske få flere tips, fra andre børn, ved at kigge her, under temaet "forelskelse og kærlighed": https://bornetelefonen.dk/forum

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat