Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Måske Forelsket i min bøsseven

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år

Mange tak for dit brev. Du er rigtig god til at sætte ord på de følelser, du har - og jeg kan sagtens forstå, at du bliver forvirret; du skriver at din ven er bøsse, og at han har fået en kæreste – alligevel så ligger I tæt og kysser, når I er i byen sammen.

Du spørger om du er forelsket i ham. Det kan være lidt svært for mig at svare på, men når jeg læser dit brev, er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at du har mødt en person, som du har det rigtig godt sammen med, og som du er tiltrukket af.

Når jeg læser dit brev, fornemmer jeg, at du bruger meget tid på at tænke over alle de signaler, der er imellem jer. Jeg får lidt det indtryk, at han ikke helt er klar over de følelser, der er på spil for dig?

Derfor tænker jeg, at det ville være rigtig godt for dig, at få snakket med din ven om de følelser du har, og den forvirring du føler.

Måske oplever han det helt anderledes. Måske tænker han ikke så meget over tingene, som du gør – og netop derfor er det vigtigt, at få sat ord på. Det kan være med til at få klare linjer imellem jer, og så skal du ikke bruge så meget energi på at tænker over betydningen af det, der sker imellem jer.

Du kunne for eksempel foreslå ham, at I går en tur sammen. Så har I mulighed for at få snakket om alt det, som ligger dig på sinde. Jeg ved fra andre, som jeg har snakket med, at det kan det være en befriende måde, at få snakket om følelser på. Så kan man samtidig kigge på andre ting, og det at tage en tænkepause kan være helt naturlig.

I sidste ende må du gøre op med dig selv, om du føler, at du kan bevare et venskab med ham, hvis det viser sig, at dine følelser ikke er gengældt. Ud fra det du skriver, får jeg dog indtrykket af, at I to har noget særligt sammen – uanset hvad.

Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden

De kærligste hilsner fra

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat