Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lyst til ham!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år

Tak for dit brev. Hvor er det bare dejligt, at læse, at du har fået dig en sød kæreste. Det lyder som om, at I begge er meget forelskede i hinanden – og derfor er det også helt naturligt at I har en lyst til at kysse.

Jeg fornemmer, at det fylder meget for dig, hvordan jeres første kys bliver. Måske det hænger sammen med, at du virkelig godt kan lide ham og gerne vil have, at det hele bliver perfekt? Desværre kan man ikke altid planlægge 100 procent, hvordan et kys bliver. Ligesom man heller ikke altid kan lave en perfekt vejrmølle, og slet ikke i første forsøg.

Du kan prøve at kigge på vores side: Kysseskolen. Her kan du læse mere om at kysse.

Det er ikke til at sige, om det første kys bliver hurtigt, helt naturligt og måske lidt akavet? Men det betyder jo ikke, at man kan lide hinanden mindre. Ofte kan et kys godt føles lidt akavet de første gange, hvilket ofte hænger sammen med, at man er genert. Men når man så lærer hinanden bedre at kende, begynder kyssene at komme mere af sig selv og føles nemmere. Det vigtigste er bare, at det føles rart, trygt og naturligt for jer begge to.

I forhold til de forskellige steps i jeres forhold, så er det noget dig og din kæreste skal finde ud af sammen. Der er ikke nogen opskrift på, hvordan man gør. Så prøv, at se om du ikke kan gemme alle dine tanker lidt væk og i stedet for bare nyde tiden med ham. Når man virkelig godt kan lide hinanden, så finder man med tiden ud af, hvad der føles godt at gøre sammen, og hvornår man er klar til mere.

Jeg håber din kunne bruge mine råd.

Kærlig hilsen Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat