Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Læser min kærestes smsser

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år.

Tak for dit brev til BørneBrevkassen hvor du fortæller om, hvordan du har det med din dejlige kæreste og hans smser. Jeg kan godt forstå dig, når du har lyst til at læse de smsser han sender til exkæresten. Det må være rigtigt svært for dig at lade være med, netop fordi du allerede en gang er blevet ked af det og såret over det.

Jeg synes faktisk slet ikke det er i orden, at din kæreste skriver med sin exkæreste om dig på den måde og det gør jo ikke dig til an dårlig kæreste, at din tillid til ham har fået et ordentligt hak. Det ville være okay, tænker jeg, hvis du blev vred på ham over det, og sagde hvordan det fik dig til at føle dig indeni.

Jeg tænker på, hvor meget din kæreste smsser med alle sine andre venner. Er det lige så tit, eller er det mon kun med hans ex. Kunne du fortælle ham, hvordan du har det med det, at du bliver ked af det og såret over det. Var det en mulighed, at spørge ham, hvordan han ville have det, hvis det var dig og en ex, der skrev på samme måde. Det kan være, at han ikke ville syntes det var helt ok.

Selv om din kæreste og hans ex. har været mange ting igennem sammen, kan jeg ikke lade være med at spekulerer over, hvad det er, de skal fortælle hinanden dagligt. Har du talt med ham om det? 

Det kan være han ikke tænker over, hvor meget det rammer dig, når han selv først siger det til dig. Selv om du var sød og sagde det var ok efter en periode, kunne du så alligevel fortælle at det igen har taget overhånd. Og at du bliver rigtig jaloux og ked af det?

Når I ikke er sammen, hvor meget skriver I så sammen? Kunne du evt. lave sådan en sammenligning med ham. Det kan være han slet ikke tænker over, at de skriver så meget sammen, som de gør..?

Du har selvfølgelig en pointe i, at det ikke dur, at du bliver ved med at læse alle hans smsser. For det første er det faktisk ulovligt at læse andres post/ smsser uden deres tilladelse, men jeg tænker også at det vil undergrave tilliden i forholdet.

Kunne du fortælle ham, hvor meget det gør dig bekymret og usikker på ham, og at du har lyst til at tjekke hans smsser for at kunne stole på ham. Måske giver det ham noget at tænke over, i forhold til hvordan han gerne vil have, du ser ham.

Hvis du har brug for at tale yderligere om det, er du velkommen til at rige til BørneTelefonen på 116 111.

Mange kærlige hilsner B

ørneBrevkassen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat