Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kys

Jeg er en dreng på 16 år. Jeg har aldrig kysset en pige. Jeg ved ikke hvordan man gør. Hvad kan jeg gøre?

Dreng, 16 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 16 år

Jeg kan godt forstå, at du bliver nysgerrig på, hvordan man kysser, og hvad du kan gøre. Jeg vil forsøge at komme med nogle råd.

Jeg hører fra mange andre unge, at de bekymrer sig over, om de kan finde ud af at kysse godt. Jeg ved ikke, om du også har det sådan? Men jeg skriver det for, at du skal vide, at det er normalt at bekymre sig om. Men ofte handler et godt kys også om, at man har god kemi med den, man kysser.

Det kommer ofte meget naturligt at kysse. Også selvom det tager tid for alle at finde frem til, hvad man kan lide. Og også hvad personen, man gerne vil kysse, kan lide.

Så uanset om man har kysset med andre før, kan det altså altid tage noget tid at ”lære hinanden at kende”, når man kysser. Alle kan lide noget forskelligt. Det kan være tungekys, blide kys, våde eller vilde. Det kan måske også skifte fra dag til dag, men det vigtigste er, at begge parter skal synes, det er rart.

Så selvom jeg godt kan forstå, at du bekymrer dig over det, så vil jeg råde dig til at tage det med ro. Det handler om at prøve sig frem og mærke efter, hvad den anden person godt kan lide. Måske kan man endda snakke om, hvad man synes, der er et godt kys.

Jeg håber, at du kan bruge mit brev. Du kan også læse mere om kys og få gode råd ved Sexlinien: Kys og BørneTelefonen: Kærlighed (hvis du scroller ned på Kærlighedssiden, kommer der også en guide, der hedder: Kysseskolen.)

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat