Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klar eller…?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 12 år,

Hvor er din kæreste heldig at have dig som kæreste. Du lyder rigtig sød og betænksom.

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil holde i hånden. Jeg tænker, at din kæreste også gerne vil, men måske ikke helt har modet og ikke klar til det.

Jeg tænker, at du kan prøve at spørge ham igen, om han har lyst til at prøve at holde i hånden? Måske kunne du foreslå, at hvis han ikke kan lide det, når I har prøvet, kan I bare vente lidt endnu. Så kan han sige til, hvis har lyst til at holde i hånden en anden gang. På den måde skal han ikke føle sig presset. Og måske ikke turde være kæreste med dig.

Det kan også være, at du skal foreslå, at I kun holder i hånden, når I er alene, så han kan vænne sig til det. Der er nogen, som gerne vil, men er generte over for om andre ser det.

Jeg tænker, det er en god ide, at du ikke blander din veninde ind i jeres ting om at holde i hånden. Det kan godt komme til at virke for voldsomt på din kæreste. Det er også mest troværdigt og trygt, hvis det kun er dig og ham, der snakker om det. Selvom jeg godt ved, at det er dejligt at dele sådanne ting med sine veninder.

Jeg håber, du kan bruge svaret. Du kan altid ringe til BørneTelefonen 116111, hvor der sidder voksne klar til at snakke.

Kærlig hilsen 

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat