Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KFUM

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du,

Tak for dit brev.

Hvor er det fint at du skriver herind. 

Det lyder til at du havde en dejlig aften og fik prøvet nogle ting der var nye og spændende for dig. Det er godt at du sætter dine grænser i forhold til hvad du vil være med til når det kommer til at være tæt på en dreng. Det kan nogle gange være svært når det hele er nyt, og man bliver revet med af stemningen eller måske føler sig presset til at gøre ting man ikke føler sig helt klar til.

Du skriver at du kan mærke at du kan lide drengen du dansede med. Hvor er det dejligt for dig. Samtidig er det helt forståeligt, at du kan blive lidt forvirret og i tvivl om både dine egne følelser og hans følelser for dig. 

Du skriver også at han har en aftale om at danse med en anden pige, og at du er i tvivl om du ”bare” er nr. 2? Jeg tænker det vil være en god idé at fortælle ham, at du synes han er sød og at du havde en god aften med ham. Måske er han også i tvivl om dine følelser for ham? På det du skriver lyder det som om det var ham der var meget ivrig efter at komme til at danse med dig, hvilket kunne tyde på at han også synes du er sød.Jeg tænker bestemt ikke at det betyder at du er nr. 2, fordi han har aftalt at danse med en anden pige. Måske vil det være en idé, at skrive lidt mere med ham så du lærer ham lidt bedre at kende?

Til dit andet spørgsmål, tænker jeg sagtens du kan spørge ham om han vil danse med dig igen. Det lyder til at han også havde en god aften og var glad for at danse med dig.

Mon du har nogle gode veninder eller forældre du kan tale med det om? Det kan være rart at få luft for de tanker og følelser man går med, ligesom du har gjort ved at skrive til os, måske du kan tale videre om det med en god veninde eller måske med din mor?

Jeg håber du fik svar på dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive til os igen, eller ringe til Børnetelefonen på 116111 og tale med en rådgiver. Det er anonymt og gratis. 

De bedste hilsner BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat