Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg lide ham?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år,

Tak for dit brev. Dit brev beskriver flot, hvordan du har det, og jeg kan godt læse, at du føler dig forvirret, som du skriver. Jeg kan sagtens forstå, hvis du tænker på ham hele tiden på forskellige måder.

Jeg tænker, når jeg læser dit brev, at du ikke er helt sikker på, om du er forelsket, fordi du både synes, han er spændende og samtidig også lidt klam. Det, som du oplever af følelser, er der rigtigt mange, der oplever første gang, de er forelsket, eller første gang de mærker noget, der måske bliver til en forelskelse.Din krop kender måske ikke rigtig den følelse endnu, da det er første gang den måske prøver at være forelsket. Man kan sige din krop bliver lidt forvirret, som du også beskriver så flot.

Måske skal du bare give dig selv lov til at være forelsket i ham, og så se hvad der sker. Det er rigtig dejligt at være forelsket, og man kan føle, man lever i en helt anden verden. 

Kunne du måske en i periode være mere nysgerrig, på at lære ham lidt bedre at kende og se, hvad det gør ved dig. Måske vil det bekræfte dig i, at du er forelsket, eller også skal han bare være en god ven. Du kan måske hænge ud der hvor han er, og se hvad der sker. Måske kan bruge nogle af vores scoretips som er på http://www.bornetelefonen.dk/Temaer/Forelskelse/Scoretips.aspx ?

Det kræver lidt mod at foreslå noget, I kan lave sammen, men hvis du starter med at foreslå noget nemt at være sammen om f.eks. følges sammen i skole eller hjem fra skole? Tit er det nemmere at snakke, når man går tur, det kan måske hjælpe jer lidt tættere på hinanden. Det kan også være, at det er nemmere at starte med at skrive til ham på FB eller SMS, hvor du kan stille ham nogle spørgsmål og finde ud af hvad han interessere sig for.

Du kan altid ringe til BørneTelefonen, hvor der sidder voksne, der er vant til at svare på spørgsmål om kærlighed, og måske har de nogle andre forslag til dig.

Kærlig hilsen fra

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat