Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg ikke lide ham mere?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13

Tak for dit brev, som slet ikke er for langt. Som du selv ganske rigtig skriver, er baghistorien også vigtig. Jeg kan godt forstå, at det hele godt kan virke lidt forvirrende på dig, og jeg vil rigtig gerne komme med nogle bud på, hvad du kan gøre.

Det er dejligt at læse, at din kæreste og dig har fundet kærligheden sammen, og når jeg læser dit brev, får jeg fornemmelsen af, at I begge betyder rigtig meget for hinanden. Derfor kan jeg også rigtig godt forstå, hvorfor det er vigtigt for dig at kunne snakke med ham og støtte ham, hvis noget i en periode er lidt svært.

Jeg synes, at du på en rigtig god måde har fortalt ham, at du er der, hvis han vil snakke om, hvad der er sket og at han kan komme til dig. Du har spurgt ind til, hvordan han har det. Og du har vist, at du gerne vil have, han har det godt. Selvom din kæreste ikke har haft lyst til at snakke om det, tror jeg, det betyder rigtig meget for ham, at du har vist, at du bekymrer dig om ham. I har også fundet en måde, hvor I kan snakke sammen, hvor der er taget hensyn til, hvordan han går og har det. Det er rigtig godt, det I gør. 

Hvis nogle ting er svære at tale om, kan det godt være, at man skal ”tage tilløb” til at få det sagt. Så måske kan det godt være, at din kæreste på et tidspunkt gerne vil tale om det. Hvis det er sådan han har det, har du allerede vist ham, at du gerne vil snakke med ham, når han er klar.

Det kan også være, at din kæreste nyder, at han kan tænke på nogle andre ting, når han er sammen med dig. Måske giver det ham et ”frikvarter” fra bekymringerne at være sammen med dig? Uanset hvordan han har det, synes jeg allerede at du har gjort alt hvad du kan, for at vise, at du er der for ham.

Det er også rigtig godt, at du har en drenge-ven, hvor I er gode til at snakke med hinanden og støtte hinanden. Nogle gange kan sådan et venskab godt udvikle sig til mere. Og nogle gange fortsætter det bare med at være et rigtig godt venskab. Og begge ting er faktisk okay. Om du skal blive sammen med din kæreste eller ej, kan jeg desværre ikke give dig svaret på. Du bliver nødt til at mærke efter inde i dig selv.

Når jeg skriver dette brev, er påskeferien ved at være forbi. Og jeg håber på, at ferien er gået godt. Måske har din kæreste og dig skrevet sammen? Og måske har han endda selv nogle gange startet en samtale? Eller måske har I måske ikke skrevet så meget sammen? Og så er I måske begge kommet til at savne hinanden? Nogle gange kan det nemlig også være godt i et forhold, at man kommer til at mærke at man savner den anden.

Jeg håber, det har givet dig nogle idéer til hvad du kan gøre ved at læse mit brev. Og jeg håber, at du finder frem til en løsning, du vil blive glad for. Hvis du har brug for at snakke, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat