Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig? Eller er han kun ude efter Nudes..

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år.

Du skal følge dit instinkt og passe på dig selv! Og du skal vide, at du er okay, lige som du er! Det betyder, at du ikke skal sende drengen nudes - nøgenbilleder for at få ham til at kunne lide dig.  Uanset om han lyder sød eller iskold eller om han forvirrer dig. Det er et spil, han kører med dig. Et spil vi kender til her og desværre hører om, hver dag. Det kan godt være, at han er en dreng på 14 år. Men vi ved, at det også tit er voksne der gemmer sig bag falske profiler. Så vær opmærksom på, at du ikke deler noget eller lader dig overtale.

Jeg vil håbe, at du kan fortællle dine forældre om det, denne dreng skriver til dig. De vil nok kunne råde dig og hjælpe dig med at passe på dig selv, så du ikke kommer til at gøre ting, du bagefter fortryder. Ring eller skriv ind til os på 116111, hvis du har brug for at snakke det igennem med os.

Når jeg siger, at du skal følge dit instinkt betyder det, at jeg tror, du har en fornemmelse af, at det ikke slet ikke er godt. Selvom du synes, drengen er lidt sød og spændende, så er du ikke tryg ved det. Søde ord og spænding kan få os til at ikke lytte til en lille 'stemme' i vores baghoved. En stemme der siger, der er noget galt. Jeg synes, du skal holde fast i, at det her er ikke godt for dig og afbryde kontakten med ham. Mon du kan det? Og kan du følge min bekymring for dig og de ting, han presser med?

Jeg tænker på, hvordan det mon ville være, hvis du havde en sød ven, som kom på besøg hjemme hos dig? Ville man vise ham et nøgenbillede af sig selv?

Jeg håber, du får snakket med dine forældre og får hjælp af dem. Måske af en anden god voksen.

Jeg håber, du passer godt på dig selv.

Mange kærlige hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat