Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år!

Tak for dit brev og tillykke med fødselsdagen.

Det er altid svært at finde ud af, om en person kan lide én eller ej. Man går og prøver at aflæse hans signaler og spørger sine veninder, hvad de tror. Man kan selvfølgelig heller ikke lade være med at lytte til andres meninger – du nævner, at nogen siger, at han måske er til drenge, og din mor mener, at han er til ældre piger. Det er alt sammen kun gætterier. Der er kun én person, der kender de rigtige svar – og det er selvfølgelig ham selv. Han er også den eneste, der ved, om han kan lide dig. Men jeg tænker, at han i hvert fald virker interesseret i dig, når han både kigger på dig i timerne og også har sagt, at I desværre ikke var kærester.

Den nemmeste måde at blive helt sikker på er selvfølgelig at spørge ham. Jeg ved godt, at det kan være rigtig svært. Måske kan du få en fornemmelse af, om han kan lide dig, hvis du fx spørger ham, om I skal lave noget sammen efter skole. Det kunne være at gå eller cykle en tur, tage i biografen eller noget andet. Du kan også spørge ham, om han har lyst til at komme hjem og besøge dig en dag – så kan I måske se en film sammen.

Når I har lavet noget sammen nogle gange, bliver du måske modig nok til at sige til ham, at du godt kan lide ham og spørge, om han også kan lide dig. Hvis du synes, det er svært at spørge ham om face-to-face, kan du evt. skrive det til ham i en sms. Hvad tænker du om den idé?

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke.

Mange kærlige hilsner
BørneTelefonen
 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat