Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære forelskede pige

Dit brev fik mig til at smile og glædes på dine vegne. Det er tydeligt, at du er forelsket - med alt hvad det indebærer. Med forelskelsen følger nemlig også usikkerhed ("kan han lide mig?") og en frygt for at blive såret ("bare jeg ikke gør mig falske forhåbninger"). Man kan føle sig helt ved siden af sig selv, når man er forelsket, og det betyder nogle gange, at man ikke engang tør stole på sin egen mavefornemmelse.

Det lyder som om, din mavefornemmelse fortæller dig, at han godt kan lide dig. Når jeg læser de mange små episoder, du beskriver, får jeg samme fornemmelse. Det lyder bestemt som om, at han godt kan lide dig, og at han har taget mange initiativer til at vise det. Selv om jeg selvfølgelig ikke kan vide det, så tror jeg altså, at det betyder noget særligt, når en dreng vælger at spille sådan en sang til en pige...

Men måske er han genert eller usikker på, om du kan lide ham, og derfor har han gjort mange små tilnærmelser i stedet for kort og godt at spørge, om I skal være kærester.

Du har heller ikke mod på lige at spørge ham, og det er også helt forståeligt. Mange piger og drenge bliver nemlig lidt tilbageholdende, når det gælder den, de er forelsket i. Desværre kan tilbageholdenhed godt blive tolket som en afvisning af den anden... Og hvis forelskelse ikke bliver gengældt, går den nogle gange i sig selv. Derfor kan det være en god ide at vise med sit kropssprog og sin adfærd, at man gerne vil den anden. Det vil fx sige, at man smiler sødt, holder øjenkontakten lidt længere end normalt, kommer til at strejfe den andens hånd eller arm, og måske holder sig i nærheden af den anden. Mon du har mod på at gøre noget af dette...?

Mange synes også, at man tør lidt mere, hvis man skriver sammen, end hvis man står over for hinanden. Så måske kan du skrive til ham over sms eller Facebook og spørge om et eller andet, der fx handler om en skoleopgave eller noget andet ufarligt. Hvis han er forelsket i dig, vil han nok blive rigtig glad for en besked fra dig, og måske får I så en samtale på skrift i gang. Prøv at spørge til noget, der interesserer ham, eller giv ham en kompliment eller send en ekstra smiley.

Du kan også læse en række gode råd her:

 

Held og lykke med det!

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat