Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig ??

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 10 år

Tak for dit brev. Jeg er ked af at høre, at du ikke fik svar på dit første brev, men jeg er glad for, at jeg nu kan svare på dette brev. Hvor er det dejligt, at du går i en super god klasse og har mange søde mennesker og gode venner omkring dig. Det lyder som om, at du har mange ting at tænke over med din forelskelse, så jeg kan sagtens forstå, at du føler dig forvirret.

Jeg synes slet ikke, at det er mærkeligt, at du er blevet forelsket i din gode ven. Det er da dejligt, at du kender en dreng, som du synes, er så sød, at du gerne vil være kærester med ham. Når I er venner, må han også synes, at du er rigtig sød. Jeg tænker da, at du skal fortælle ham, hvad du føler for ham. På den måde kan du jo finde ud af, om han også er forelsket i dig.

Du kan for eksempel sige til ham, at du synes, at han er rigtig sød, og at du er lidt forelsket i ham. At få at vide, at der er nogen som er forelsket i én er et stort kompliment. Så din ven bliver nok glad. Jeg tænker også, at du kan sige til ham, at du er rigtig glad for at han er din ven. Så hvis ikke han vil være kærester, så vil du stadig gerne være hans ven. Du kan måske sige til ham, at du ikke vil have, at han siger det til nogen andre, fordi du er bange for, at de vil drille dig. Hvis I er gode venner, kan du sikkert stole på ham.

Du skriver, at du er bange for, at hans gamle kæreste vil komme til at hade dig, hvis i bliver kærester. Hvis du har lyst, kan du tage en snak med hende, før du snakker med din ven, som du er forelsket i. Du kan fortælle hende, at du er forelsket i din ven. Så kan du finde ud af, hvordan hun har det med det. Så behøver du ikke at være nervøs for hendes reaktion, hvis du bliver kærester med din ven.

Det er helt normalt at have udflåd, og det er også helt normalt, at du ikke har fået menstraution endnu. Hvis du er bekymret eller har flere spørgsmål omkring det, kan du snakke med sundhedsplejersken på din skole. Du kan også sige til dine forældre, at du gerne vil snakke med din læge, så kan de bestille en tid til dig. Men der er ingen grund til at være nervøs, for det er som sagt helt normalt.

Jeg håber, at du får mod på at fortælle din ven, at du er forelsket i ham. Lige meget om han siger ja eller nej, så er det sejt at være ærlig omkring sine følelser.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat