Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kærster

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år,

Tak for dit brev. Jeg kan godt læse, at det er svært for dig med din kærestes måde at være på over for dig, lige nu. Godt, at du har skrevet.

Du skriver, at du har tænkt på at snakke med din kæreste. Det er et flot mod, du har og din kæreste skal være glad for at have en som dig, der gerne vil løse problemer, så forholdet kan blive godt for begge - så hold fast i dit mod, du er sej!

Du skriver, at du og din kæreste har været sammen i 16 mdr., og at du virkelig elsker ham. Det er lang tid, I har været sammen, og så kan jeg godt forstå, at du er ked af den måde, som I har det nu. Jeg tænker - efter så lang tid sammen - kender I hinanden så godt, at det bedste for jer vil være, som du selv skriver, at snakke sammen om, hvordan jeres forhold skal være fremover.

Jeg ved godt, at det er super svært at tage hul på sådan en snak. Som du skriver, er du bange for, at han er ligeglad med dig. Men det er omvendt alt for hårdt for dig at gå rundt i den uvished og det stress, det er at skulle være klar på Facebook med det samme og være den der spørger ham. Sandheden kan gøre dig ked af det, hvis du har ret i, at han er ligeglad med dig, men det kan også være, at han har brug for, I er kærester på en anden måde. Men det er alt sammen noget, som jeg tænker, at I fortjener at snakke sammen om face-to-face, på en dag, hvor I ikke er sure på hinanden.

Måske kunne det også være en hjælp for dig at ringe til BørneTelefonen på 116 111, hvor der sidder voksne klar til at snakke - så kan du vende det, du tænker at sige til din kæreste med en rådgiver.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat