Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærste

Min kæreste skriver kun over SMS og vil ikke snakke undrer 4 øjne

Pige, 11 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år,
Hvor er det dejligt, at du har en kæreste. Jeg kan forstå på dit brev, at din kæreste helst vil skrive med dig på sms, og du vil også gerne snakke med ham - bare jer to.
Jeg tænker, at din kæreste lige skal øve sig i at være kæreste og snakke, om følelser og andre kæresteting. Måske er det lidt svært for ham at sige de ting, han gerne vil sige til dig. 
Nogen gange kan det være svært at sige noget om følelser, når man er sammen. Men, måske kan du alligevel mærke, at han godt kan lide dig - selvom han ikke lige siger det til dig?
Måske tænker han meget over, hvordan og hvornår han skal sige noget til dig - og måske er han lidt genert for at sige det til dig, og snakke med dig?
Det kan være derfor, at han helst vil skrive til dig på sms? Måske er det meget lettere for ham at skrive det til dig, og så vise dig sine følelser på andre måder, når I er sammen.
Jeg tror, det vil være en hjælp for dig og din kæreste at skrive sammen til at begynde med. Når han er tryg og klar til at sige det til dig, så tror jeg også, at han vil sige det han tænker. Tror du, det vil være en hjælp, at I skriver sammen?
Hvis du har bedst med at sige tingene til ham, så kan du fortsætte med det og han kan skrive til dig på sms.
Jeg håber, at du kan bruge mine tanker og idéer til, at du og din kæreste har det godt sammen. Du kan også klikke ind og læse mere om kærlighed og forelskelse her: http://www.bornetelefonen.dk/Temaer/Forelskelse.aspx 
Kærlig hilsen 
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat