Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærligheden er forvirrende!

Kære BørneTelefon!

Tak for at læse mit brev 🙂

Jeg er pænt meget forelsket i denne her dreng fra min parallel klasse! Det har jeg været siden februar 2015… Vi har haft en DEL øjenkontakt!!! RIGTIG MEGET!

Min gamle veninde og hans bedste ven har snakket sammen om os. Hans bedste ven spurgte om det var rigtig at jeg havde skrevet til ham om at han har en god stil. Min gamle veninde svarede så “Jaa…?” Men jeg var også med til det”‘ det sagde hun fordi en fra min klasse af drengene sad lige ved siden af dem.

Ham her den bedste ven siger så “Jeg tror også han har følelser for hende” (her mener han så mig) Men han kunne sagtens finde på at lyve! Og jeg ved ikke om hun kunne finde på det?

For et halvandet år siden slog han hovedet ret slemt og kommer ikke så tit i skole mere… Han var her så ikke i 2 uger! Men nu er han tilbage! Og der er ændret nogle ting! Han smiler til mig nu! Og havde sorte bukser på HELE ugen!

Jeg havde så skrevet den besked om hans stil anden dag i 8. klasse efter sommerferien at jeg synes at sorte bukser også klædte ham. Han havde ikke haft sorte bukser på i 3 måneder! Jeg troede det var fordi han ikke var interesseret? På grund af at han nok ikke gad at have noget på som jeg synes var flot til ham… Men NU?!

Og han smiler endda til mig! Hvilket han ALDRIG har gjort, men mere bare stirrede ind i mine øjne! Vi støder også hele tiden ind i hinanden! Og det vil han gerne! Han vil også gerne være i nærheden af mig, går jeg ud fra efter som han hele tiden er i nærheden.

Han taler også højere når jeg er i nærheden. Og så prøver han at få min opmærksomhed, går jeg også ud fra, når han kigger i min retning efter han har gjort noget ‘sjovt’

Jeg føler også at der er en form for interesse! Men han svarer dog ALDRIG på mine beskeder… Jeg er lidt forvirret!

Kh. Den Kærlighedsforvirrende pige!

Pige, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

Når jeg læser dit brev, kan jeg godt forstå, at du er forvirret. Det kan være lidt svært at vide, hvad han tænker og føler, når han ikke har svaret tilbage på dine beskeder, og han opfører sig som han gør. Måske er han rigtig genert og bange for, at du ikke har det på samme måde som ham, eller også er han ikke interesseret.

Det lyder som om, det fylder ret meget for dig, og det kunne være rart at finde ud af, om han har det på samme måde som dig.

Når det gælder kærlighed, er der altid en risiko for, at man bliver såret, og at den man bliver forelsket i ikke altid har det på samme måde som en selv. Når det er sagt, kan det give ro at gøre noget, så man ikke behøver bruge energi på ikke at vide, hvordan den anden har det. Eller finde fred med at leve uden at vide, hvordan han har det.

Jeg tænker derfor, at du kan vælge to ret forskellige måder være på over for ham.

Den første måde kunne være at skrive til ham og spørge, om I kunne mødes, gå i biografen eller lave et eller andet, du tænker kunne være sjovt. Du behøver jo ikke fortælle ham, at du er forelsket i ham. Du kan jo bare skrive, at du godt kunne tænke dig at lære ham at kende.

På den måde kan du give ham en mulighed for at vise, om han er interesseret eller ej. Jeg ved ikke, om du har lyst til at give ham det tilbud? Hvis du ikke hører fra ham efter sådan et tilbud, kan det tyde på, at han ikke har det på samme måde som dig. Det er selvfølgelig ærgerligt - men så ved du besked. 

Du kan også vælge ikke at gøre noget som helst og håbe på, at han er modig nok til at kontakte dig. At kunne gøre det uden at blive for forvirret kræver, at du har tillid og tror på, at hvis der skal ske noget med jer, så kommer det til at ske. Så i stedet for at være forvirret, kan du måske prøve at tænke " hvis det skal være os, så bliver det os". 

Jeg ved ikke, hvilken måde du synes lyder bedst? Måske du lige kan gå og mærke efter og tænke over, hvad der er mest dig - og giver mest mening for dig at gøre.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat