Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed til eks’en

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige
Tusind tak for dit brev. Jeg kan godt høre, at du er forvirret over, hvad du skal.
Hvis jeg skal svare ultra kort på det spørgsmål, som du stiller helt til sidst i dit brev, så lyder det sådan her: ja, det er muligt at give det et skud. I kan prøve det af og se, om det lykkes.
Men, når jeg nu læser dit brev, så kommer jeg til at tænke på, om det er særlig smart at gøre. Du skriver på et tidspunkt, at der er mange ting, han skal ændre på, hvis I skal være kærester igen. Hvis jeg nu skal være helt firkantet, så lyder det for mig som om, at du ikke vil være sammen med den, han er nu..? Det tror jeg såmænd også er fornuftigt. Men jeg tror til gengæld ikke, at vi som mennesker kan ændre på ret meget ved vores person, hvis ikke det er fordi, at vi selv ønsker det. Hvis han havde ønsket det, sådan for real, så havde han jo allerede gjort det! Måske vil han kunne ændre sig i en periode, men så er der stor sandsynlighed for, at han vil falde tilbage igen.
Når du beskriver din tidligere kæreste, så lyder det til, at han ikke har det godt. Det lyder også til, at det har været sådan længe. Derfor så synes jeg, du skal overveje, hvad det kan betyde for ham, hvis I bliver kærester igen, og det så går i stykker igen. Kunne du forestille dig, at det kunne skade ham unødvendigt meget?
Jeg synes også, at det er værd at overveje, om et forhold, der en gang før har vist sig ikke at kunne holde, vil kunne overleve på langdistance... I går begge to på efterskole væk fra hinanden, og I møder begge to nye spændende mennesker hver dag.
Jeg tror, at det bedste du kan gøre, er at bestemme dig for, om det er for risikabelt, at indlede et forhold til din eks-kæreste igen. Hvis du vælger dette, så synes jeg du skal overveje, om du kan gennemføre det til den fest, I begge skal til? Hvis du ikke tror, at du kan det, så kunne du overveje ikke at tage med til festen. Ikke for din skyld, men for din eks-kærestes skyld.
Så når du spørger mig, om jeg tror, at I kan give det et skud. Ja, så er det simple svar jo - ja. Men jeg er bare bange for, at det ikke vil være gavnligt for nogen af jer. Jeg håber, at du kan bruge mit svar til at overveje det hele nøje, og prøve for en stund at fjerne dig fra følelsen og så blive i fornuften. Det er en utrolig svær opgave, det ved jeg godt!
Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive herind igen. Du kan også ringe anonymt til BørneTelefonen på 116 111, eller du kan prøve vores chat her: http://www.bornetelefonen.dk/raadgivning/Basechat.aspx.

Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat