Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KÆRLIGHED ELLER HVAD!!!!! ???

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år

Åhh det er ikke nemt med den kærlighed...

Altså, for det første var det da vildt sødt, at ham drengen hjalp dig, da du var faldet. Og at han så kyssede dig, gør det jo bare endnu bedre. Jeg tænker lidt, at der jo ikke ville være nogen grund til at kysse dig, hvis han ikke kunne lide dig. Og måske er han både lidt flov over at have set dine bryster og tænker, at du også er flov over det, så derfor ved han ikke helt hvad han skal gøre nu...

Man kan sige, at han jo har kysset dig, hvilket for mig at se, viser at han godt kan lide dig. Så jeg tænker på, hvad du mon har gjort for at vise, at du godt kan lide ham…? Måske han ikke gør noget, fordi han er i tvivlm om du kan lide ham..? Måske kunne du på en eller anden måde vise ham, at du faktisk godt kan lide ham? Det kan du jo gøre ved at skrive et brev eller måske få en veninde til at sige det til ham…?

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat