Brev

kærlighed

Kære brevkasse,

jeg har været så dum at jeg havde noget med to drenge, og at kyssede med begge to, så da en af drengene fandt ud af at jeg også havde noget med en anden, så blev han mega sur på mig, og vil ikke snakke eller skrive til mig mere, hellere ikke den anden dreng..

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 15 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 15,

Jeg kan godt forstå, at du er i tvivl om, hvad du skal gøre. For det lyder som om, det er blevet rigtig rodet for dig. 

Jeg kan godt forstå, at drengene har trukket sig. De er selvfølgelig blevet sårede. Det er derfor ikke sikkert, at nogen af dem har lyst til at være kærester med dig igen. Men jeg tænker, at det er en rigtig god idé, at du alligevel får givet dem begge to en undskyldning. Det tror jeg vil være godt for både dem og dig. 

Selvom de måske ikke svarer tilbage, kunne du sende dem en SMS, hvor du fortæller, at du er ked af det, du har gjort. Fortæl at du godt kan se, at det var dumt. Og at du er ked af, at du har såret dem. 

Jeg tænker også, at det er vigtigt, at du mærker efter, om du vil noget med nogen af dem. For så kan du jo ærligt fortælle den dreng om dine følelser. Det kan være, at han stadig er såret og derfor lige skal have lidt tid til at overveje, om han igen tør have noget med dig at gøre. Det kan også være, at han slet ikke har lyst mere. 

Det bliver meget nemt meget rodet, hvis man ses med to drenge på en gang. Det har du nu mærket. Du har derfor fået dig en erfaring, som kan hjælpe dig fremover med at navigere i forhold til kærester og drenge. 

Jeg håber, at du kan få snakket med dem, så de ikke går rundt og er sure på dig. Som de fleste unge, har de sikkert også gjort noget de fortryder –så mon ikke, de vil tilgive dig, hvis du er så modig at sige undskyld.

Held og lykke.

Med venlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat