Brev

Kærlighed

Hej brevkasse.

Der er en pige i min klasse, som jeg godt kan lide, men jeg ved ikke om hun kan lide mig.

Vil i please hjælpe mig

Dreng, 16 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Du

Det er dejligt men også nogle gange lidt svært at være forelsket. Særligt, når man ikke ved om hende, man kan lide, har det på samme måde.

Du fortæller ikke, om du har snakket med pigen. Og heller ikke om hun ved, at du kan lide hende. 

Måske er du lidt nervøs for at fortælle hende det? Og måske har du også brug for at finde lidt mere ud af, hvordan hun har det med dig, inden du fortæller hende det? 

Du kunne derfor prøve at få øjenkontakt med hende – og så smile til hende. På den måde, vil du sende små signaler om, at du er interesseret. Og det kan de fleste piger godt lide. 

Du kan også tale lidt mere med hende, end du måske allerede gør nu. Det behøver ikke være om noget særligt – tit er det nemmest bare at tale om noget helt ”ufarligt” som fx lektier, en tv-serie eller noget andet. 

Hvis du kan mærke, at hun synes, det er dejligt at tale med dig og også gengælder dine smil og øjenkontakt, så kan du spørge hende, om hun har lyst til at lave noget sammen med dig en dag efter skole. Det kunne også være, at du og en ven kunne lave noget sammen med pigen og hendes veninder – måske gå i biografen sammen? 

Det er helt naturligt, at blive usikker, når man skal vise den anden, at man er interesseret. Og det kan gøre ondt at blive afvist. Alligevel er det værd at være modig. For tænk nu, hvis det kunne blive til en gengæld forelskelse. Jeg ønsker dig held og lykke.

Mange hilsener
BørneTelefonen 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat