Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej bb 
jeg er forelsket i en dreng fra min klasse men jeg turde ikke at spørge om han vil 
hvad synes i jeg skal gøre?

Pige, 10 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 10 år

Mange tak for dit brev. Hvor lyder det dejligt for dig, at du er forelsket i en dreng fra din klasse. Når man skal snakke med den man er forelsket i, kan man godt blive så genert, at man ikke tør at sige noget. Så jeg kan godt forstå, hvis du ikke lige tør at spørge drengen, om han vil komme sammen med dig.

Hvad tror du mon, at drengen synes om dig? Har du lagt mærke til, om han kigger på dig en gang i mellem, eller måske smiler til dig? Det kan nemlig være 2 gode tegn på, at han kan lide dig. Nu ved jeg ikke, hvor meget drengen og dig snakker sammen, men hvis I ikke snakker så meget sammen, skulle du måske prøve at begynde og smile til ham en gang i mellem. Du kan også sige ”Hej” til ham om morgenen, når I kommer i skole. På den måde, begynder han i hvert fald at lægge mærke til dig.

Jeg tænker også på, om der er nogle af dine veninder fra klassen der ved, at du er forelsket i drengen? Måske det ville være meget rart for dig, hvis du fortalte dine veninder om, hvordan du har det. Det kunne være, at nogle af dine veninder også har prøvet at være forelsket, og ved hvordan du har det. Måske kan dine veninder fortælle drengen, at du synes han er sød, hvis det er noget de tør. De kunne også give ham en seddel, hvor der står, at du synes han er sød. Hvis nu drengen siger, at han også synes du er sød, kan du eventuelt spørge ham. Hvis du ikke tør spørge ham ansigt til ansigt, kan du også spørge ham i en besked eller på et stykke papir. Hvad tænker du om det?

Hvis du har lyst til at snakke med BørneTelefonen er du altid velkommen til at ringe på 116 111. Det er gratis at ringe, og du behøver heller ikke at fortælle, hvem du er.

Held og lykke 

De kærligste hilsner fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat