Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år

Jeg kan godt forstå, at du er ked af det. Du har været forelsket i en dreng i 6 år, og endelig lykkedes det at blive kæreste med ham. Og så holdt det kun i 4 dage.  Så selvfølgelig er du knust. Det er jo din drøm gennem 6 år, der brast.

Det må være en lille trøst for dig, at din kæreste slog op med dig, fordi han ikke var parat. Det er altså ikke, fordi han ikke kan lide dig, som du også selv skriver. Det er helt ok at blive ked af det, sådan er det jo, når der er følelser indblandet. Jeg kan også læse, du kunne mærke forelskelsen i maven. Det er helt naturligt at når man er glad eller ked af noget, så kan det mærkes i kroppen, det er super flot du mærker efter og også gerne taler med dine veninder om det, tænker de sikkert har det på samme måde ind i mellem?

Det lyder som om, du har veninder, der er parate til at trøste dig. De bekymrer sig om dig, når du er ked af det, og de forstår, hvordan du har det. Det er en god ting, for selv om de ikke kan bringe din kæreste tilbage, kan de trøste dig og være sammen med dig, når du er ked af det. Og det er faktisk den bedste måde at komme over det.

Som din ekskæreste sagde, er det meget tidligt at være i et forhold, og det kan han jo have ret i. I er ikke så gamle og hvem ved, hvis du stadig har følelser for ham på et senere tidspunkt, om det kan blive jer to? Jeg synes, han var sød at fortælle dig på en fin måde, at han ikke følte sig klar og det må man jo respektere ham for at mærke efter. Måske I kan være venner, så ved man jo aldrig hvad det kan udvikle sig til i fremtiden. Og som han sagde, din personlighed og dit udseende fejler ikke noget. Hold fast i det, du er helt ok, som du er.

Så mit råd til dig er at blive ved med at snakke med veninderne om dine tanker og følelser. Måske skulle du også snakke med dine forældre om det, så de ved, hvordan du har det. Det er det bedste, du kan gøre for dig selv.

Kærlig hilsen fra BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat