Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære L.  Tak for dit brev. Jeg kan sagtens forstå, at det ikke er helt let at finde ud, hvad du skal gøre. Kærlighed og forelskelse er ikke altid helt, når der flere ting i spil man skal tage hensyn til.    Du skriver at du er forelsket i en fyr, og at han også lader til at være vildt forelsket i dig. Hvor er det bare fedt for jer begge to. Men du fortæller mig også, at du er bange for at spørge ham, om I skal være kærester, fordi det kan ende med at ødelægge det, I allerede har. Og du er bange for at det kan blive akavet, hvis I en dag slår op. Samtidigt skriver du også, at det virker som, at han stadig er forelsket i hende pigen, som han har været kærester med før.  Sikke mange tanker du har gjort dig, om alt det som kan gå galt hvis I blev kærester… Og det kan jeg godt forstå, for det er da også en stor beslutning. Men jeg får sådan lyst til at spørge dig, hvad du mon også tænker, der kunne være rigtig godt ved det? For eksempel siger du, at du elsker at komme i skole , når han er der og mærke at han prøver at komme tæt på dig. Måske ville det blive endnu endnu federe at komme i skole, hvis I var kærester? Hvad tænker du om det - vil det være det?   Når jeg læser dit brev får jeg en fornemmelse af, at du måske er bange for at blive såret… kan du mon selv genkende det? For jeg lægger mærke til, at du har mest fokus på de ting, som du tænker kan gå galt. Og det er heller ikke skidt, for så er du godt forberedt – selv på det værste. Men jeg håber ikke at frygten er det, som holder dig tilbage fra alle de fede oplevelser og tider I kunne få sammen, hvis I var kærester… ? Hvis du vælger at spørge ham, og han siger 'ja' til at være kærester. Så kan i måske også tale om, hvordan det vil være hvis I en dag ikke længere var kærester. Måske aftale, at I stadig vil være venner - kunne det være en ide for jer?  Jeg ved ikke, om du har snakket med nogle andre, om dine tanker og følelser. Men jeg ved, at frygten og bekymringer tit bliver mindre, når man får talt det hele igennem med nogle andre. Derfor tænker jeg,om du måske har en veninde eller ven du kan stole på, som du kunne tale med om din situation? Hvis du har lyst, kan du også ringe ind til Børnetelefonen, hvor vores søde rådgivere sidder klar til at lytte og komme med råd hver dag på telefonnummer 116111.  Jeg håber du finder mod frem til at kaste dig ud i det og at I sammen får det super skønt. Endnu engang tak for dit brev. Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat