Brev

Kærlighed

hej, jeg hedder T…. , og jeg har et spørgsmal ang kærlighed. Mig og min kæreste kom sammen d,5/1 vi havde et rigtig velfungerende og seriøst forhold, sådan som jeg så det var der ingen ting der gjorde ham på, men fra den, 28/1 – 5/2 begyndt at skrive <3, kommentere og like en pige fra 7 klasses billeder hele tiden, jeg tænkte det bare var venligt ment, for jeg troede vi virkelig havde noget sammen, for jeg var så forelsket i ham, og er det stadig, så jeg troede jo bare på det bedste, selvom det var rigtig svært at sidde og kigge på ens kæreste sidder og flirter med en fra 7 klasse.
 Mine veninder og jeg havde en sjov weekend. og jeg savnede min kæreste rigtig meget, så vi ringede til ham fradag, og lørdag. Og da jeg snakkede med ham, lavede mine veninder sjov med det, og med ham, hvilket gjorde mig lidt irriteret. Og om Søndagen (5/2 vores månedsdag) svarede han mig slet ikke. jeg var sammen med en af mine gode veninder, og på et tidspunkt begyndte hun at skrive med ham, og så kunne jeg se hun fik en SMS Der gjorde hende ked af det.
jeg måtte ikke få af vide hvad der stod i den, og hvergang jeg spurgte hvorfor sagde hun altid ” T…., fordi det gør dig rigtig ked af det, og jeg gør bare det bedste for dig” Men da hun så skulle på Toilet, lagde hun sin mobil, og jeg kunne ikke lade være med at kigge ( det skal lige siges jeg havde grat rigtig meget inden han overhoved begyndte at skrive med min veninde) 
I den SMS stod der= Vi passer bare ikke sammen, hun er lækker, men vi passer bare ikke sammen. Jeg blev rigtig rigtig ked af det, og min veninde kom ud, og hun vidste ikke jeg havde kigget i hendes SMSér, og jeg blev ved med at spørger hende om jeg ikke godt måtte se dem ( Jeg skulle jo lade som ingen ting) og til sidst gav hun op. Og til sidst skrev han så til mig, at han slog op… 
jeg blev virkelig ked af det, og det værste af det hele var at min veninde så skulle hjem, og jeg skulle selvfølgelig ned og sige farvel og alle kunne jo se jeg grad så jeg måtte finde på en undskyldning… i en uges tid var vi rigtig uvenner, jeg druknede mig i ulykkelige kærligheds sange osv. han flirtede med rigtig mange, og en uge efter blev vi gode venner igen, det holdte så os en uge s tid, og jeg blev så syg en dag, og så bibbede min mobil og jeg fik så en SMS hvor i der stod at min eks havde fået en kæreste (Hende fra 7) 
jeg tænkte bare what ever, og da jeg om i skole igen gik jeg direkte hen og spurgte ham, han sagde så nej, og lige siden der har de gået og krammet på gangene osv, men de er altså ikke kærester… og det påvirker mig når jeg ser dem sammen fordi jeg stadig elsker ham. Den der uge hvor vi var gode venner og før alt det med hende fra 7 klasse, skrev han til mig at han nok kom tilbage til mig, han skulle bare have noget mere tid.
 Men nu er der gået snart en måned. og her kommer spørgsmåle så: 
(1) Skal jeg tro på det med han kommer tilbage til mig? 
(2)Hvis ikke. hvordan kommer jeg så over ham?

Pige, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære ”pige på 12 år”.

Mange tak for dit brev. Det er godt nok en svær situation, du er havnet i, jeg håber mit svar kan hjælpe dig lidt videre…

Det er svært for mig at fortælle dig, hvad du skal tro på, for jeg kender jo ikke din eks-kæreste… Men jeg tænker, at når han har skrevet, at han ikke synes, I passer sammen, så synes han måske ikke, at I skal være et par…? Det er altid svært, når man har følelser for en fyr, og han så forlader en… Det tager som regel tid at komme over det, og det kan være en hård tid…

Jeg tænker, at du måske kan bruge dine veninder til at komme videre..? Lav nogle sjove ting sammen med dem, grin med dem, græd med dem og få det ud af kroppen…

Måske skulle du prøve at overveje, hvad du synes der gør en fyr "værd at vente på" for dig…? Hvordan føles det at gå og vente i kulissen på en, som du ikke er sikker på vender tilbage..? Hvordan vil du gerne have, at en kæreste skal behandle dig, og hvor meget vil du finde dig i? Du kan eventuelt skrive det ned, så du kan hjælpe dig selv med at huske på det, hvis du kommer i tvivl... Jeg tænker, at du i hvert fald skal mærke efter, hvad du selv synes du fortjener, så du sørger for at passe på dig selv...

Hvis du får brug for at drøfte det med en anonym voksen, er du altid velkommen på Børnetelefonen på 116 111, hvor der sidder rådgivere klar til at hjælpe dig alle hverdage kl. 11-23.

De bedste ønsker BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat