Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære ”pige på 12 år”.

Mange tak for dit brev. Det er godt nok en svær situation, du er havnet i, jeg håber mit svar kan hjælpe dig lidt videre…

Det er svært for mig at fortælle dig, hvad du skal tro på, for jeg kender jo ikke din eks-kæreste… Men jeg tænker, at når han har skrevet, at han ikke synes, I passer sammen, så synes han måske ikke, at I skal være et par…? Det er altid svært, når man har følelser for en fyr, og han så forlader en… Det tager som regel tid at komme over det, og det kan være en hård tid…

Jeg tænker, at du måske kan bruge dine veninder til at komme videre..? Lav nogle sjove ting sammen med dem, grin med dem, græd med dem og få det ud af kroppen…

Måske skulle du prøve at overveje, hvad du synes der gør en fyr "værd at vente på" for dig…? Hvordan føles det at gå og vente i kulissen på en, som du ikke er sikker på vender tilbage..? Hvordan vil du gerne have, at en kæreste skal behandle dig, og hvor meget vil du finde dig i? Du kan eventuelt skrive det ned, så du kan hjælpe dig selv med at huske på det, hvis du kommer i tvivl... Jeg tænker, at du i hvert fald skal mærke efter, hvad du selv synes du fortjener, så du sørger for at passe på dig selv...

Hvis du får brug for at drøfte det med en anonym voksen, er du altid velkommen på Børnetelefonen på 116 111, hvor der sidder rådgivere klar til at hjælpe dig alle hverdage kl. 11-23.

De bedste ønsker BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat