Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år

 

Tak for dit brev, det lyder godt nok til du har lidt at se til, i forhold til hvor meget din flirt mener, med det han siger. Jeg kan godt forstå, du bliver usikker på, hvordan du skal reagere nu, hvor han pludselig ikke svarer som han plejer.

Det er noget tid siden du skrev herind til, så måske har situationen allerede har ændret sig.

I stedet for at sende sms, er det så en idé for dig at ringe til ham? Selv om du selv er helt sikker på, hvad du mener med de ting du skriver i en sms, er der stadig stor forskel på at skrive sammen og tale sammen.

Måske er han ”tvunget” til at tage med familien til noget, lige den dag der er fest, måske er der noget galt med hans telefon, - der kan være rigtigt mange ting.

Hvordan mon du vil have det med, hvis nu du eksempelvis ikke måtte et eller andet for dine forældre, som alle andre skulle?

Det kan være svært at skrive, men måske lettere at tale om i telefonen. Kan du måske skrive, at du er usikker på, om han har det okay, fordi du ikke har hørt fra ham i noget tid, hvad mon han vil svare på det?

 

En anden mulighed for dig, kan det være at besøge ham? Jeg ved ikke, hvor langt I bor fra hinanden, eller om I går på samme skole? Men er afstanden til det, kan du så ”tilfældigt” kigge forbi, måske for at spørge om et eller andet.

 

Måske vil det også være en idé at se på vores side om forelskelse og kærlighed, der er flere tips og scoretricks, som jeg tror, du kan bruge: http://www.bornetelefonen.dk/Temaer/Forelskelse.aspx 

 

Du er selvfølgelige også meget velkommen til, at ringe til BørneTelefonen på 116 111 og tale med en rådgiver derinde.

Mange kærlige hilsner

BørneTelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat