Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærester eller?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du,

Hvor er det dejligt for dig, at du har en så skøn dreng i dit liv. Jeg synes, det er meget fornuftigt af jer, at I gør jer nogle overvejelser omkring det at blive kærester. Det kan nemlig godt ske for nogen, at det kan være svært at fortsætte venskabet, hvis man pludselig ikke er kærester længere. Det kan også gøre det yderligere svært, når I går i klasse sammen. Når det er sagt, så lyder det som om, I er glade for hinanden. Og i virkeligheden kan man sige, gad vide om der overhovedet er forskel på det at være kærester og så at være bedste venner og kysse? Hvis I begge har lyst til at blive kærester, så synes jeg at I skal springe ud i det.

De bedste hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat