Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste opføre sig mærkeligt?!.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Z på 11 år

Hvor er det godt, at du er opmærksom på, hvordan han har ændret sig i sommerferien. Du har mange gode tanker om, hvad det kan handle om og det er svært for mig at sige, hvad det præcist er. Måske er han træt at være den populære og altid sjove elev i klassen. Han siger selv, at der er mange krav at leve op til. Det virker til, at det er det han er træt af at kæmpe for. Måske har han også brug for at vise, at han indeholder mere end 'sjov og underholdning' for klassen.

Du skriver, at han er en populær og klog dreng og samtidig forstår jeg også, at han har ændret sig ret meget over sommerferien. Det bekymrer dig på flere områder. Hvordan vil det være at snakke med ham, om de ting, du skriver om her i brevet? Vil det være en idé? Måske har han netop brug for, at du spørger lidt ind til, hvordan han har det og ved at du tænker på ham.

Det kan også være en idé, at du snakker med dine forældre, en god lærer eller pædagog i skolen. På den måde får du også talt med en voksen om dine bekymringer for ham.

Jeg håber, du får mod på at snakke med ham og måske også en voksen.

Kærlige tanker

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat