Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste og menstruation

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 13 år. 

Du lyder som verdens sødeste kæreste. Du er da bare så betænksom. Din kæreste er heldig at have dig!

Når piger har menstruation - det får piger cirka en gang om måneden, så kan de have smerter og være lidt svære at være sammen med. Det skyldes en masse hormoner. Når man har menstruation, så kan man godt føle rigtig utilpas i kroppen. Så jeg tænker det er derfor, at din kærestes humør skifter sådan. 

Jeg tror, at du gør alt, hvad du kan gøre. Der er nemlig ikke så meget som du kan gøre ved det. Den bedste ting, som du kan gøre, det er at vise hende, at du synes, at hun er dejlig og du er der for hende, hvis hun har brug for det. Du kan f.eks. sige til hende, at hun må sige til, hvis der er noget som du kan gøre for hende. Det er jeg sikker på, at du gør i forvejen. Nogen gange kan det hjælpe at gå ture, dyrke motion, tage varme bade, varme drikke, hygge med film eller sove lidt mere end man plejer. Måske vil du læse mere om piger og menstruation her: http://privatsnak.dk/10-12/hvad-spoerger-andre-om/hvornaar-faar-man-menstruation-og-hvad-sker-der/ - der er også en film, du kan se. 

Det er selvfølgelig ikke ok, at din kæreste lader sine "menstruations frustrationer" gå ud over dig. Hvis du kan holde det ud, så må du prøve at tænke, at det ikke har noget med dig at gøre, når hun har det sådan.

Hvis du synes, at det bliver svært, så kan I måske lade være med at ses så meget de dage, hvor hun har menstruation. Det er jo heldigvis ikke så mange dage. Så kan du bruge lidt tid sammen med dine venner og hun kan være sammen med hendes veninder. I kan selvfølgelig sagtens ses, men det er måske ikke i den periode, I behøver se hinanden mest.

Jeg håber, du fik nogle ideer du  kunne bruge og bliv du ved med at være sådan en sød kæreste, som du allerede er. 

De bedste hilsner fra BørneTelefonen.  

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat