Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste er en player :((

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære J

Tak for dit brev. Lige så vidunderligt det er at være gensidigt forelskede, ligeså grusomt føles det, når man oplever at den anden måske– alligevel - ikke helt er forelsket. Det lyder på dit brev, som om det er dét, du oplever nu med din kæreste?

Hun er ikke nødvendigvis en player eller ”fuckgirl”. Måske ved hun ikke, at du er gået hen og blevet rigtig forelsket i hende? Ofte kan man tro, at andre må kunne mærke hvor forelskede vi er. Kender du det? Men det er min erfaring, at vi er bedre til at skjule vores følelser end vi selv lige tror. Derfor kan andre såre én, uden at ane at de overskrider ens grænser og svigter ens tillid.

Kunne det være, at din pige tænker, at I to også bare var en flirt? Hun kan godt have snakket om at ville noget seriøst, men aldrig troet at det kunne blive sådan med jer to..?

Du lyder som en klog fyr, der har tænkt en masse over det her. Og du har selv gjort dig tanker om, hvad der måske lige nu er vigtigt for din kæreste, når du skriver, at hun gerne vil have opmærksomhed. Og du er skuffet over det, og føler dig måske ført bag lyset. Det kan jeg godt forstå. 

Hvis du gerne vil noget med hende, så tror jeg det er vigtigt, at du tager en snak med hende om, hvad det fik dig til at føle, at hun gør som hun gør. Måske skal hun også forklare, hvad det er, hun bliver forvirret over?

Jeg tror, at det er vigtigt at huske på, at ingen skal vælge mellem kæreste og venner. Eller familie og venner, for den sags skyld. Men det er vigtigt at stole på og være trygge ved hinanden - samtidig med, at man er sig selv. Det skal I måske finde ud af, om I kan sammen. 

Nu lyder jeg måske lidt irriterende, men: Vi kommer alle til at opleve det du prøver nu. Og måske kommer vi til at opleve det flere gange, hvis vi er stærke nok til at turde forelske os flere gange. Næste gang kan det være, at det er dig der bliver forvirret, og ender med at skuffe en pige, hvis det ikke allerede er sket?

Jeg synes, at det er modigt, at du har haft dybe, seriøse følelser for hende – det håber jeg ikke, at du fortryder. Giv dem en chance til, inden du kaster dem helt overbord. Det kan gøre lidt nas, men du skal nok klare det.

Kærligste hilsner fra BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat