Brev

Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære kæreste søgende.

Tak for dit brev. Du skriver, at du er 14 år gammel og aldrig har kysset en dreng. Jeg tænker, at det er meget normalt. Det er forskelligt, hvornår man får sit første kys. Nogle gør det meget tidligt og andre gør det først senere. Der er derfor mange, der aldrig har kysset en dreng, når de er 14 år.

Måske går du i en klasse, hvor mange af de andre har prøvet at kysse en dreng. Men det er altså ligeså normalt, at man ikke har prøvet det, når man er 14.

Du fortæller at du stadig føler sig sexet, selvom du har et par ekstra kilo. Det er jeg glad for at høre, for det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sin krop. Jeg håber, at du vil holde fast i den følelse.

Du skriver også at du gerne vil have en kæreste, men ikke er forelsket i nogen. Jeg tænker, at når man er kæreste med nogen, så skal det være fordi, man er forelsket i personen. Ellers bliver det hurtigt kedeligt og ligegyldigt.

Så mit råd til dig, er at tage den med ro. Så opdager du en dag en dreng, som du bliver vild med. 

Venlig hilsen Børnetelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat