Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærelighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære M.

Mange tak for dit brev. Det må være en rigtig sød pige, du har forelsket dig i, for det er tydeligt at læse, at du er bange for at miste hende.

Jeg kan godt sætte mig ind i, at du må være lidt presset, når du snart skal flytte langt væk fra den pige, du er forelsket i – og især når hun ikke engang ved, at du er forelsket i hende. Derfor synes jeg, at det er rigtig godt, at du har skrevet! Det er helt vildt sejt af dig, at du har modet til at gøre noget ved det, så du ikke bagefter kommer til at fortryde, at du aldrig tog chancen og fandt ud af, om det skulle være jer to.

Når jeg læser dit brev, får jeg nemlig indtryk af, at du er parat til at tage en chance. Måske bare en lille én… Er det mon rigtigt?

Du skriver, at du tror, at hun også er forelsket i dig, fordi I har snakket om emner og tanker, som for de fleste er ret private. Det får mig til at tænke, at I nok er gode til at snakke sammen. Mon I kunne tage snakken omkring, hvad der skal ske nu, hvor du skal på efterskole? Én måde at gå til snakken på er at sige direkte til hende, at du ville synes, at det var rigtig fedt, hvis I kunne holde kontakten. Måske ved at skrive, ringe eller skype sammen. Mon det er noget, du har mod på at spørge hende om? Så skal du i hvert fald ikke gå rundt og være bange for aldrig at få hende at se igen. For når først I holder kontakten, efter du er rejst, er det måske også nemmere at foreslå, at I skal ses, hvis du f.eks. er hjemme på weekend engang imellem.

En anden og lidt mere direkte måde at gå til sagen på er at skrue op for charmen. Vis hende, at du kan lide hende ved f.eks. at smile til hende og holde øjenkontakten lidt længere, end du plejer. Du kan måske også give hende komplimenter for noget af det, du allerbedst kan lide ved hende. Måske er det den måde, hun er på, du har forelsket dig i? Måske synes du, at hun ser rigtig dejlig ud? Måske bliver du glad af at være i nærheden af hende? Eller måske er det en kombination af det hele?

Nogle synes, at det er svært at give komplimenter ansigt til ansigt, fordi man godt kan blive lidt genert, når man står over for én, man er forelsket i. Så kan det måske være en idé istedet at prøve at sende en sød sms til hende.

Ved at smile og være ekstra sød og charmerende i det næste stykke tid, vil du måske helt automatisk finde ud af, om hun også er forelsket i dig. Men hvis ikke det kommer af sig selv, må du nok være den, der tager det næste skridt. Så kan du f.eks. tage mod til dig og spørge, om hun har haft en kæreste før. Du kan også spørge, om hun kunne tænke sig at have en. Hvis det er svært, kan du måske også få en kammerat til at spørge, hvad hun egentlig synes om dig?

Det kan også være, at du hellere selv vil gå lige til sagen og prøve at tage hende i hånden, når I ses, eller spørge hende, om hun har lyst til at være kærester. Find ud af, hvilken stil der passer til dig. Det skal føles rart og rigtigt (selvom man selvfølgelig godt kan blive både genert og nervøs) – så virker det mest naturligt.

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke – og et rigtig godt efterskoleår!

Kærlig hilsen BørneTelefonen

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat