Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke om jeg er vild med min veninde :(

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du,

Tak for dit brev. Det lyder som om, du og denne pige har skabt jer et rigtig godt venskab, hvor I kan stole på hinanden. Sådan nogle venskaber er meget værdifulde og vigtige at passe på.

Ligesom du selv skriver, kan jeg dog ikke lade være med at tænke, om dine følelser mon har ændret sig, således at de er gået fra at være venskabsfølelser til nu at være kærlighed? Og hvis det er sådan, det hænger sammen, er spørgsmålet jo også, hvad du skal gøre med denne viden? Dels kan det være risikabelt at sige til hende, at du har udviklet følelser for hende, hvis hun ikke har det på samme måde. Dels kan det være vanskeligt at få et kæresteforhold til at fungere, når I bor så langt fra hinanden.

Omvendt kan du risikere at gå glip af et rigtig godt forhold, hvis du ikke reagerer på disse følelser. Det er et sandt dilemma og den eneste, der kan fortælle dig hvad du skal gøre – er dig selv. Jeg tænker, at du skal mærke godt og grundigt efter, og så skal du sørge for at få set hende inden for nærmeste fremtid. Jeg tror, at din tvivl vil blive mindre, når du er sammen med hende, og måske bliver du også klogere på, hvordan hun har det med dig?

Her til sidst vil jeg bare skrive, at selvom afstanden mellem jer er stor, er der masser af mennesker, der både får venskaber og kærlighedsforhold til at fungere. For eksempel ved at skype, skrive sammen og ses når det kan lade sig gøre. Jeg håber også, det kommer til at gælde for jer.

Med venlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat