Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kunne godt tænke mig en kæreste

Jeg kunne godt tænke mig en kæreste, men jeg ved ikke hvordan jeg skal finde en (har brugt yellow). jeg ved heller ikke om jeg er klar til at have en, pga jeg har stress og har haft det i lidt over et år.

 

Dreng, 15 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 15

Det er dejligt, at du har fået lyst til en kæreste, selvom du har haft det dårligt med stress i længere tid.

Når man gerne vil have en kæreste, kan man sige, at det er en god idé, at holde øje med dem, der er omkring én. Jo flere mennesker du møder, jo større er chancen for, at hun lige pludselig er der.

Det er muligt, at du skal tænke over, hvor du møder piger. Yellow kan være en sjov app at bruge. Men man skal også huske, at passe godt på sig selv, når man "dater" online.
Måske går du i klub eller på skole, hvor du møder nogle søde piger? Måske har du nogle fritidsinteresserer, hvor du møder andre på din alder?

Hvis du ikke allerede går til noget i fritiden, kan det være en mulighed at begynde til noget, som du ville synes var sjovt. Her vil du møde andre, der har samme interesserer som dig, og det kan være et rigtigt fint udgangspunkt for at finde en kæreste. Men det skal selvølgelig også passe med, at du er interesseret i at starte til noget. Det lyder nemlig som om, at du skal lytte godt til dig selv og hvad du kan overskue, efter en periode med stress.

Du vil helt sikkert opleve, at finde kærligheden en dag. At finde en kæreste, er ikke noget der bare skal ske på et bestemt tidspunkt. Det sker, når man er interesseret i det og når man møder én, som man er tryg ved og glad for. Måske møder du én, som du starter med at være venner med - uden at I behøver at være kærester. Man må gerne tage det stille og roligt, så man kan mærke efter, hvordan man har det.

Du ønskes held og lykke med det.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat