Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har ramt bunden..

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej Anonym.

Jeg kan godt forstå, at det er svært for dig, og at du kan have svært ved at glemme ham. Kærlighed kan være rigtig svær, især når den ikke er gengældt, men lige så svært og hårdt kærligheden kan føles, lige så dejlig og fantastisk kan det også føles, hvis man finder en som gengælder ens kærlighed.

Når man har kærestesorger, kan alt se helt håbløst ud, og man tror aldrig, at man kommer over det, men tro mig, det gør man. En dag vågner man ligesom op, og så kan man pludselig se muligheder igen. Og måske finder man ud af, at man er blevet vild med en anden.

Når du skriver, at du har ramt bunden, bliver jeg nysgerrig på, om det er fordi han ikke har de samme følelser for dig, som du har for ham og derfor føler dig alene, og at du ikke har nogen venner? Måske er der nogle fra din klasse, du kan bruge, eller hvis du går til noget i fritiden, kan du måske bruge dem? Nogle venner kan man bruge til bare at hygge sig med, og andre kan man fortælle hemmeligheder til, så du kan jo prøve at tænke over, om der er nogle, du gerne vil være venner med, og så bruge lidt tid sammen med dem.

Noget, der måske kan hjælpe dig til at glemme ham og få det godt igen, kan være at du prøver (eller lader som om) at du har det sjovt, pjatter med andre, småflirter med drengene, ser film med nogle af dine veninder eller hvad du nu kan lide at gøre. På den måde er du selv med til at ændre din fortælling fra en pige, der ikke kan glemme ham drengen, til en pige der har det sjovt, og sagtens kan hygge sig uden ham. Måske finder du så ud af om nogle dage eller uger, at han slet ikke var så interessant, og at der måske er nogle andre, der er mere interessante.

Det er lidt svært for mig at læse ud fra dit brev, hvad der skete mellem dig og din veninde. Men når du kommer over ham drengen, så kan det være, du kan genoptage kontakten til din veninde, hvis det altså er det, der har gjort, at du har mistet kontakten til din veninde?

Jeg håber, at du kan bruge mine råd - og husk: der er mange søde fyre rundt omkring, mange af dem har vi bare ikke mødt endnu.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat