Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler mig bagud

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære S

Tak fordi du skriver ind. Jeg ved det er en rigtig normal reaktion at komme til at føle sig lidt bagud, når ens veninder er et sted, man ikke selv er. Men faktisk er der rigtig mange, som ikke har kysset eller haft nogen kæreste, når de er på din alder. Og det er helt i orden at synes man ikke har behov for en kæreste. Det viser bare, at man kan lytte til sig selv, og det er sejt!

Du spørger til, hvordan du kan være mere åben og jeg vil prøve at give dig et par råd. Måske det kunne være en mulighed at få hjælp af dine veninder? På den måde kunne du måske også blive en del af snakken igen og ikke føle dig udenfor. Det kan også være dine veninders kærester har nogle venner du kan møde? Det er en ret naturlig måde at mødes på, gennem venner. Nogle gange kan det også være lettere at snakke med nogen, man har en relation til. Så kan man tale om de venner man har til fælles eksempelvis. Hvis der er en fyr du synes er sød, kan du begynde at skrive til ham over sms eller facebook og måske endda spørge om I skal mødes bare jer to.

Hvis der er en fyr i skolen, du synes er meget sød, kan en måde at være åben på, være du prøver at få øjenkontakt og sender et smil. Føles det rart, kan næste skridt være at spørge om han vil hjælpe med fx noget fagligt eller hvis du ved hvad han interesserer sig for, så spørg ind til det. Eller måske bare spørg, hvad han skal af spændende ting i weekenden. Der kan ligge meget flirteri i et smil og øjenkontakten, så måske det kan være en start.

Alt det bedste fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat