Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg fkn forelsket i ham.. men min mor…

Brevet er anonymiseret af BørneTelefonen.

Hejsa! Jeg er en pige på 17 år, siden 2018 har jeg kendt skrevet med den her dreng J. Vi lærte hinanden og kende på en platform der hedder Twitch (vi begge fra 2004)

Så vi må have været en, 13 år, Vi mistet så kontakten i 2019 og fik kontakten igen September 2021, så vi har jo “kendt” hinanden i lang tid og alligevel ikke.
Jeg stoler 110% på J vi har snappet meget og snakket MED CAM og jeg har sådan 51 billeder gemt af ham..

Han er fra Sjælland, og jeg bor på Fyn…. Vi har snakket om og vil mødes.. men min mor kender intet til ham OVERHOVEDET, og ved ikke hvordan jeg skal præsenter ham og se om jeg kan få hende overtalt fordi der jo ingen der siger han ikke kan komme over til os, eller at hun kan få lov til og snakke med ham over min mobil…

Har overvejet og lave en Powerpoint præsentation med info og billeder om ham og vise min mor 2 januars 2022 så vi over alt jul og nytår kaoset, just in case hvis hun sku sig nej

Men hvad siger du/i hvad er nogle muligheder jeg kan gøre..

Pige, 17 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hejsa pige på 17 år.

Hvor er det godt, at du skriver, da jeg kan læse, at du har brug for lidt hjælp til, hvordan du kan fortælle om din forelskelse til din mor. Jeg læser også, at du er bange for, at hun siger nej til, at du skal mødes med ham.

Det står meget klart for mig, hvilke følelser du har. Du er rigtig glad for denne her dreng, som du har mødt på Twitch. Du vil gerne mødes med ham og I har “kendt” hinanden i mange år. Du er bange for, at din mor siger nej.

Du er en rigtig handlekraftig pige. Det kan jeg se ved, at du allerede har gjort dig en rigtig fin tanke om, hvordan du kan præsentere ham for din mor. Den styrke kan du bruge, når du skal fortælle din mor om J.

Det er dejligt, at du gerne vil dele din forelskelse med din mor. Er du bange for, at hun siger nej, fordi I aldrig har mødt hinanden i virkeligheden?

Hvis det er, vil det jo være en god ide, hvis han kunne komme hjem til jer. I kunne også mødes et offentligt sted, hvor din mor måske lige kunne følge dig hen og hilse på.

Jeg synes også, at du skal holde fast i den ide, du allerede har. Det er en virkelig god måde at fortælle det på, og måske er det også den måde, du selv synes bedst om?

Jeg håber, at du kan bruge mine råd.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat