Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forvirret

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 14 år. 

Jeg tror, at drengen fra din skole har lagt mærke til dig, ud fra de ting du fortæller. Men det er svært at svare på, om det er fordi han er interesseret i dig eller fordi han synes du har en fed stil, som du selv skriver. 

Du kunne måske prøve at skrive til ham over instagram eller facebook? Der har I jo allerede lidt haft en kontakt i og med, at han liker nogle af dine ting. Du kan måske skrive til ham næste gang han liker et billede eller et opslag? Hvis du ikke kan vente på det, kan du også sagtens skrive til ham uden, at han har liket noget. 

Du kan måske spørge ind til det han har liket, eller om han skal lave noget sjovt i weekenden. Hvis der er et eller anden arrangement i skolen eller noget som I har tilfælles, så kan du også skrive om det. Det kan f.eks. være en fest, en temauge eller lignende.

Du kunne også like nogle af hans billeder og skrive en privat besked til ham om, at det var et sjovt eller sejt billede. Selvfølgelig afhængig af, hvad det er for et billede. 

Det kunne også være sejt, hvis du sagde "hej" og smilede til ham næste gang du går forbi ham eller møder ham ved cyklen. På den måde, vil I også få skabt en kontakt stille og rolig.  Du vil måske også lettere få en fornemmelse af, om han også kunne være lidt interesseret i dig. Det er helt okay at være generet, så derfor er det måske også fint at starte med et "hej". Det kan også være, at han er ligeså genert som dig. 

De bedste hilsner fra BørneTelefonen. 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat